Mäns drivkraft

Jag funderar lite kring den verkliga drivkraften till varför jag vill underkasta mig min älskade Sambo. Som ett led i detta har jag börjat läsa ”The New Brides Guide to Training Her Husband” av Emily och Ken Addison. Det är en fortsättning/omvinkling av boken ”Around Her finger” av samma författare.

I inledningen finns ett stycke kallat ”Bringing the Bedroom into the Living room” som jag fritt översätter nedan som en liten aptitretare. Jag tror det ligger väldigt mycket i dess innebörd.

——–Start fri översättning————
Från ”The New Brides Guide to Training Her Husband” av Emily och Ken Addison

Om de pressas kommer många män att erkänna att de skulle föredra en större nivån på sexualitet i deras äktenskap. De kan mycket väl känna att de inte får så mycket sex som de vill, men när jag säger att de vill ha
en högre grad av sexualitet, menar jag något ännu mer än så. De vill och behöver att sex spelar en mer betydande roll i deras vardagliga aktiviteter.
Att hoppa i säng med sin fru på kvällen för att ha sex är själva grundinsatsen. Oavsett om de i slutändan får det eller inte så är det vad varje brudgum åtminstone förväntar sig från sitt äktenskap. När sex inte sker så ofta som de hade hoppats så kan de ofta formulera vad de tycker om frånvaron av denna typ av sex.
De har emellertid svårare för att ge uttryck för vad de tycker om ett förhållande där all eventuell sexuell energi helt och hållet är centrerad till sovrummet. (De får sex, men saknar ändå något som de inte kan ge uttryck för, översättarens anmärkning)

Med andra ord, på samma gång som det ger mannen en härlig känsla att hoppa i säng så ger det honom också en härlig känsla att ha Henne viska en sexuell kommentar på morgonen när Hon kysser honom adjö. Det ger honom en enorm tillfredsställelse när Hon bär en sexig outfit till middagen och låter foten leta sig in mellan hans ben strax innan desserten serveras.
För män är det romantiskt när deras sexuella liv kombineras med deras vardag. Denna bok kommer att förespråka att kvinnor utnyttjar detta förhållande för parets ”ömsesidig nytta”.
———Slut fri översättning———

Jag tycker å ena sidan att Hon inte ska behöva anpassa sig mer än nödvändigt utan ska kunna göra såsom Hon behagar. Samtidigt är jag övertygad om drivkraften i min underkastelse i grund och botten är sexuell. När min åtrå för Henne får näring så upphöjs Hon än mer på den pedistal jag satt henne och min vilja till underkastelse förstärks. Jag blir än mer ivrig att behaga Henne samtidigt som jag känner en än större lycka i att få tjäna Henne. Hon blir bättre betjänad, vår relation som Härskarinna och undergiven förstärks och jag blir lydigare och lyckligare. På så sätt kan Hon medvetet använda sin sexuallitet och sin kvinnlighet för att befästa sin makt över mig, dock, OCH DETTA ÄR VIKTIGT, det ska ske HELT på HENNES villkor och enligt Hennes vilja. Jag är ENBART tacksam mottagare av de gåvor Hon ger mig i form av sexuell stimulans och närhet, jag får ALDRIG NÅGONSIN ställa krav , varken direkt eller indirekt, på att Hon ska beté sig på någon speciellt sätt eller klä sig på ett speciellt sätt för att jag vill det. ”Topping from the bottom” i alla dess former är rena giftet och dödar effektivt varje försök till att långsiktigt anamma en äkta D/s-livsstil

Ett svar till “Mäns drivkraft

  1. Amen! Håller helt med om hur dödande det är med ”Topping from the bottom”.

    Tänkte f ö droppa ett boktips i ämnet som anknyter till den sexuella drivkraften: ”Male Chastity a guide for keyholders” Skulle nog påstå att vi undergivna män redan har det klart för oss hur och varför det funkar, men boken kan vara bra att låta sin (blivande) Härskarinna läsa, eller läsa tillsammans! Tar upp både psykologin bakom, och praktiska aspekter om att bära kyskhetsbälte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s